Top Leasing & Credit are vești minunate! Oferim  REDUCERE de 15% la dobândă!

În perioada 6 martie – 14 aprilie 2023, Top Leasing & Credit oferă o REDUCERE de 15% la rata dobânzii pentru toți clienții care încheie un contract de credit de consum. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru clienții noștri de a economisi bani și de a obține finanțarea de care au nevoie pentru a-și îndeplini obiectivele financiare. Oferim credite de consum de la 5000 lei până la 100 000 lei, cu o perioadă de rambursare pe  1 an, 2 și 3 ani

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Să aplice pentru un credit de consum în perioada 6 martie – 14 aprilie 2023;
  2. Să îndeplinească criteriile de eligibilitate pentru acordarea creditului, conform politicii noastre interne;
  3. Să semneze contractul de credit în perioada promoțională.

Oferta promoțională este destinată persoanelor fizice, care în perioada de desfășurare a campaniei au contractat cel puțin un credit de consum.

La campania promoțională nu participă clienții care au contract credit 0%, clienții care au venit la recomandarea partenerilor precum și angajații.

Participanții la campania promoțională trebuie să aibă vârstă minimă de 18 ani, să aibă capacitate deplină de exercițiu.

Este important de menționat că această ofertă este valabilă numai pentru creditele de consum încheiate în perioada promoțională, iar reducerea de 15% se aplică numai la rata dobânzii. Celelalte costuri și comisioane asociate creditului rămân neschimbate.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții financiare convenabile și inovatoare, acum este momentul perfect să aplicați pentru un credit de consum la Top Leasing & Credit. Contactați-ne astăzi și unul dintre reprezentanții noștri vă va ajuta să găsiți cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră financiare.