Dragă Client,

Având în vedere provocările cu care ne confruntăm în prezent, buna desfășurare a relației între Instituția noastră și Dvs. a devenit mai dificilă din motive care nu țin de controlul nostru.

Protejarea sănătății clienților și angajaților, precum și asigurarea unui climat de responsabilitate socială sunt prioritare pentru noi în aceste momente dificile prin declararea pandemiei la nivel mondial de COVID-19 dar și a stării de urgență declarată de către Parlamentul Republicii Moldova.

Considerăm, că aceste circumstanțe speciale necesită luarea unor măsuri speciale. În acest sens, Vă anunțăm că suntem deschiși tuturor măsurilor pentru protejarea sănătății angajaților și clientilor noștri, încurajând printre altele următoarele măsuri:

  • Încurajarea plății ratelor aferente creditelor contractate folosind mijloace electronice la distanță (transfer bancar din contul Dvs.);
  • Încurajarea comunicării electronice și prin telefon, folosind adresa de e-mail: office@topleasingcredit.md, precum și următoarele numere de telefon:
  • Secretariat: 022-999-960;
  • Departamentul creditare: 022-999-960 / 068999960 / 068999961;
  • Contabilitate: 022-835-823 / 060546633;
  • Asigurări / daune: 069062280 / 069099229.

În cazul în care situația salarială a Dvs. a fost afectată de situația prezentă la nivel național sau internațional, Vă rugăm să ne contactați de îndată pentru a pregăti împreună o serie de măsuri specifice care să asigure continuitatea bunăstării Dvs. și a familiei Dvs. în aceste momente dificile.

Astfel, în cazul în care Vă aflați în situația descrisă mai sus, Vă anunțăm că Instituția noastră Vă poate propune pe baza solicitării Dvs. să amâne pentru toată perioada de urgență, plata ratei de capital la creditele contractate, cu plata doar a dobânzii și a comisioanelor aferente.

Totodată, Vă confirmăm faptul că, în toată perioada în care situația de urgență persistă pe teritoriul național, societatea noastră anulează orice fel de penalizări în cazul în care Dvs. solicitați amânarea plății ratelor conform celor de mai sus.

După încheierea perioadei de urgență, soldurile neachitate vor fi reeșalonate la solicitarea Dvs., pe o perioadă suplimentară actualului credit.

Cererile de amânare a plății ratelor de capital vor fi recepționate la adresa de e-mail a companiei: office@topleasingcredit.md și vor fi procesate imediat de către echipa noastră care va transmite deîndată acceptul nostru referitor la solicitarea Dvs.

Societatea noastră tratează cu maximă seriozitate și responsabilitate evoluția situației generată de răspândirea COVID-19, monitorizează zilnic desfășurarea evenimentelor și își ajustează măsurile în funcție de starea de fapt a situației.

Cele mai bune gânduri,

Echipa TOP Leasing & Credit